Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

MT: Vihreä helsinkiläisvaltuutettu pilkkasi syrjäseudun asukkaita somessa

Valtuutettu pahoitteli myöhemmin kirjoitustaan ja perusteli viitanneensa mustan huumorin hengessä omiin lappilaisiin sukujuuriinsa.

Fatim Diarra (vihr.) on pahoitellut Facebook-kommenttejaan. Markku Ulander / Lehtikuva

STT

Helsinkiläinen vihreä kaupunginvaltuutettu Fatim Diarra on pahoitellut Facebookissa perjantaina esittämiään kommentteja, joiden koettiin pilkanneen syrjäseuduilla asuvia ihmisiä. Asiasta kertoi muun muassa Maaseudun Tulevaisuus.

MT:n mukaan Diarra sanoo päivityksessään, että "Jos haluaa asua metsässä niin ole hyvä, mutta ihan turha odottaa samaa palvelutasoa ja metsässä on anketa, ainoa syy muuttaa sinne on insesti ja se että kukaan ei kuule kun vaimo huutaa apua."

Diarra kertoi MT:lle, että kommentti oli hänen henkilökohtaisella Facebook-tilillään, ei poliitikkosivulla. Hän kuitenkin myönsi, että päivitys on ilkeä ja julma, ja pahoitteli sitä. Valtuutettu perusteli viitanneensa mustan huumorin hengessä omiin lappilaisiin sukujuuriinsa.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut