Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Ministerit ja komentaja Lindberg ilmaisivat osanottonsa

Puolustusvoimien komentaja, kenraali Jarmo Lindberg sanoo ottavansa omasta ja Puolustusvoimien puolesta osaa suruun.

Juha Sipilä esitteli surunvalittelunsa Twitterissä. Roni Rekomaa

STT

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) on esittänyt surunvalittelunsa Twitterissä Raaseporin turmasta. Sipilä kertoo kuulleensa turmauutisen laskeutuessaan Boliviaan.

Myöhemmin iltapäivällä lähettämässään tiedotteessa Sipilä kertoo ottaneensa raskain mielin vastaan tiedon onnettomuudesta. Sipilä ilmaisee omasta ja hallituksen puolesta osanottonsa turman uhrien omaisille ja läheisille ja toivoo toipumista onnettomuudessa loukkaantuneille. Sipilän mukaan hallitus on valtioneuvoston istunnossa hiljentynyt kunnioittamaan surmansa saaneiden muistoa. 

Myös puolustusministeri Jussi Niinistö (sin.) kertoo tiedotteessa, että otti vastaan tiedon onnettomuudesta suurta surua tuntien. Niinistö ilmaisee syvän osanottonsa uhrien läheisille ja kertoo ohjeistaneensa suruliputuksen alkavaksi tänään kello 12 kaikissa puolustushallinnon toimipisteissä.

Samoin liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.) on ilmaissut syvän osanottonsa.

Puolustusvoimien komentaja, kenraali Jarmo Lindberg sanoo ottavansa omasta ja Puolustusvoimien puolesta osaa omaisten, läheisten ja puolustustovereiden suruun.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut