Vähävaraisille perheille kaivataan apua – Kampanja kerää vaatteita, asusteita ja urheiluvälineitä

Hyvää tekevä Anna lapselle mahdollisuus -kampanja on auki 15.10. asti.

Anna lapselle mahdollisuus -kampanja auttaa köyhiä lapsiaperheitä. Tiina Mutila

Seppo Pänkäläinen

Suomessa on yli 100 000 vähävaraista lapsiperhettä. Anna lapselle mahdollisuus -kampanja (15.10. asti) kerää vähävaraisten perheiden lapsille ja nuorille vaatteita, asusteita ja urheiluvälineitä, jotta yhä useampi lapsi ja nuori pääsee harrastamaan. Kampanjan tavoitteena on kerätä yli 5 000 lahjoitusta.

Kampanjaan osallistuminen onnistuu seuraavasti. Ota kuva lahjoitettavasta tuotteesta Zadaa-sovelluksella ja paina "Lahjoita". Saat ohjeet tuotteen pakkaamista ja toimittamista varten. Matkahuolto mahdollistaa ilmaiset toimitukset yli 2 500 toimipisteen verkostonsa avulla ja Hope ry varmistaa, että lahjoitukset toimitetaan perille apua tarvitseville perheille.

Hope ry on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö, joka toimii 20 paikkakunnalla Suomessa. Järjestön tavoitteena on edistää lasten tasa-arvoisia mahdollisuuksia hyvään arkeen. Järjestö kerää tavara- ja vaatelahjoituksia vähävaraisille perheille ja tukee lasten ja nuorten harrastustoimintaa.

Puutteenalaiset perheet ovat toimittaneet etukäteen toivelistan tuotteista, joita he erityisesti tarvitsevat. Listalla on ulko- ja sisävaatteitta, asusteita syksyyn ja talveen (pipot, tumput, kaulaliinat), kumisaappaat koosta 20 ylöspäin sekä kaikenkokoiset sadevaatteet ja -asusteet. Lisäksi tarvitaan talvisia urheilu- ja harrastusvälineitä sekä leluja ja pelejä.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut