Las Vegasista tavoitettu suomalainen: "Koskaan kaupunki ei ole ollut näin kuollut"

Jorma Vuoksenmaa kertoo paikan hiljentyneen täysin  

Suomalaisen Jorma Vuoksenmaan mukaan Las Vegasin pääkadut ovat hiljentyneet täysin. David Becker

Hannu Aaltonen, STT

Las Vegasista tavoitettu suomalainen Jorma Vuoksenmaa kertoo joukkoampumisen vaikuttaneen niin, että normaalisti ympäri vuorokauden vilkkaana kuhiseva kaupunki on täysin hiljentynyt.

– Minulla on 26. kerroksen huone, jossa on parikymmentä metriä leveä ikkuna. Tähän näkyy useita pääkatuja, eikä näkymä ole koskaan ollut edes aamuyöstä näin kuollut. Kukaan ei ole lähtenyt mihinkään tässäkään päässä Las Vegas Stripiä, vaikkei liikennettä täältä olekaan katkaistu, European Sports Betting Consultants -yhtiön kertoimenlaskijana toimiva Vuoksenmaa kertoo STT:lle

–  Lentokenttä on suljettu ja kaikki kaupungin ambulanssit on siirretty tuonne ampumapaikalle. Paikallisen median mukaan yksityisautoilla olisi viety aika paljon ihmisiä sairaalaan.

Vuoksenmaan hotelli sijaitsee noin kolmen kilometrin päässä ampumapaikasta. Hän kertoo kuulleensa tapauksesta, kun oli lähtemässä majapaikastaan.

– Mun piti lähteä perinteisiin pokeriturnauksen pelaajabileisiin. Ajoin hissillä alakertaan. Siellä oli kauheasti ihmisiä ja suomalaisporukassakin aika kalpeita ihmisiä. Sanoivat, että tilaisuus on peruttu, koska Mandala Bayssä on terrori-isku. Pidin sitä ensin pilana, mutta kaikki vakuuttivat, että totta se on, joten palasin hotellihuoneeseen katsomaan televisiota.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.