Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Keskisuomalaisen supersuosittu pihakirppis tulee taas – yli 150 myyjää valtaa Aholaidan

Paikalla myös Team Rynkeby Jyväskylä -hyväntekeväisyysjoukkueen jäseniä.

Keskisuomalaisen supersuosittu pihakirpputori järjestetään jälleen tämän viikon lauantaina Jyväskylän Aholaidassa.

Jättikirpputorin myyntipaikat ovat jo täynnä ja paikalle on ilmoittautunut noin 150 myyjää eri puolilta Keski-Suomea. Perinteisesti kirpputorilöytöjä on saapunut tekemään useita tuhansia vieraita. Myös tänä vuonna koko perheen tapahtumaan odotetaan runsaasti kävijöitä.

– Kirpputorilla on käynyt aina vilkas kuhina ja tapahtuma on ollut hyväntuulinen, iloitsee Keskisuomalaisenvarapäätoimittaja Inkeri Pasanen.

Team Rynkeby Jyväskylä

Kaupankäynnin lomassa kirppisväelle on tarjolla myös ohjelmaa. Tänä vuonna tapahtumassa on mukana esimerkiksi Team Rynkeby Jyväskylä -hyväntekeväisyysjoukkueen jäseniä. Pasanen haastattelee Rynkeby-pyöräilijöitä Keskisuomalaisen tapahtumalavalla tasatunnein kello 11, 12 ja 13.

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet kuudesta eri maasta pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen.

Keskisuomalainen on yksi Jyväskylän pyöräilyjoukkueen merkittävimmistä lahjoittajista tänä vuonna.

– Haluamme olla tukemassa lapsiperheitä, joita syöpä koskettaa. Olemme iloisia siitä, että Keski-Suomesta on mukana ihmisiä tekemässä tätä tärkeää hyväntekeväisyystyötä, toivottavasti heitä on myös jatkossa, Pasanen sanoo.

– Haluamme myös kannustaa ihmisiä liikunnan pariin ja pyöräily on siihen erinomainen vaihtoehto, hän lisää.

Kirppistapahtumassa on mahdollisuus kokeilla Rynkeby-maantiepyöriä. Hyväntekeväisyysjoukkueen jäsenet opastavat pyöräilyn pariin ja antavat vinkkejä aloittelijoille.

Peter Pan ja blogikirppis

Pihalla myytävien kirppistavaroiden lisäksi Keskisuomalaisen toimitalon aulassa on Stoori-blogikirppis. Aulassa on kymmenkunta bloggaajaa myymässä tavaroitaan, jotka ovat esiintyneet heidän blogeissaan. Myynnissä on muun muassa vaatteita, sisustustavaroita sekä kauneus- ja hyvinvointituotteita.

– Siellä saattaa olla esimerkiksi itse tehtyjä lastenvaatteita, joita on esitelty blogissa, Pasanen vinkkaa.

Kirpputorilta löytyy lisäksi puuhanurkkaus lapsille sekä kahvi- ja herkkuteltta suolaisen ja makean nälkään. Lapsiperheiden iloksi paikalla nähdään myös Jyväskylän kaupunginteatterin suosittu Peter Pan kello 12.15–12.45. Pan pyörähtää myös tapahtumalavalla Inkeri Pasasen haastateltavana.

Perinteeksi muodostunut pihakirppis on järjestetty vuodesta 2010 vähintään kerran vuodessa. Kirpputorin tuotto on joka vuosi lahjoitettu hyväntekeväisyyteen lasten ja nuorten hyväksi.

Kirpputori järjestetään lauantaina 2.9. Keskisuomalaisen toimitalon pihassa osoitteessa Aholaidantie 3 kello 10–14. Tervetuloa!