Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

TS: "Poliisi ampui puukottajaa juuri, kun tämä oli leikkaamassa naisen kurkun auki"

Turvapaikanhakija Ahmad Hosseini kertoo perjantain tapahtumista. Hän yritti pysäyttää tekijän ja auttaa viimeistä uhria.

Puukottajaa jahdannut ja uhria auttanut Ahmad Hosseini on kuvassa näkyvä ruutupaitainen mies. Kirsi Kanerva / Lehtikuva

Pauliina Salminen

Poliisi ampui Turun puukottajaa juuri, kun tämä oli viiltämässä naisen kurkkua auki, kertoo puukottajan perässä juossut ja tätä jahdannut turvapaikanhakija Ahmad Hosseini. Asiasta kertoo Turun Sanomat.

– Mies oli juuri tarrannut erästä naista hiuksista ja veti hänen päätään taaksepäin leikatakseen naisen kurkun auki, Hosseini sanoi Turun Sanomille.

Miehen mukaan puukottaja jatkoi tekoaan vielä maahan kaatuessaankin.

Lehden mukaan Hosseini opiskelee lähihoitajaksi ja oli palaamassa työharjoittelusta päiväkodista ja juttelemassa ystävänsä kanssa Kauppatorilla, kun hän näki miehen, jolla oli "veitset molemmissa käsissä". Yksi nainen makasi tuolloin jo puukotettuna maassa.

Hosseini lähti muiden kanssa jahtaamaan tekijää. Hän näki useita puukotuksia ja kertoo yrittäneensä auttaa viimeisen puukotuksen uhria.

– Kun ei ollut mitään muuta, painoin kädelläni kasvoihin puukotetun naisen poskessa ammottavaa reikää. Yritin saada verenvuodon loppumaan, Hosseini kertoo lehdelle.

Tapaus järkytti miestä syvästi.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut