Lopettaako Suomen suosituin poptähti uransa?

Robin ilmoittaa jäävänsä tauolle, jonka pituudesta ei ole tietoa.

Robin esiintyi juhannuksena 2017 Jämsän Himoksella. Vilma Venho

Suomen suosituimmaksi poplaulajaksi noussut Robin Packalen on ilmoittanut pitävänsä ennalta määrittelemättön pituisen tauon musiikkielämästä. Vuonna 2012 läpimurtonsa vain 14-vuotiaana Frontside Ollie -hitillä tehnyt Robin esiintyy vielä yhden konsertin verran Hartwall Areenalla 28. lokakuuta. Tällä viikolla ilmestyy myös Me tehtiin tää -single.

– Oon elänyt kolmasosan elämästäni mikki kädessä, ja nyt haluan tietää mitä on olla rauhassa ja hiljaa. Mä olen aina sanonut kaikille, että pitää seurata omaa sydäntä, ja nyt mä teen samoin. Haluan juhlistaa näitä upeita vuosia 2012–2017 vielä ennen tauolle jäämistä. Tauko on myös melko luova olotila. Silloin on aikaa pohtia mitä elämältäni haluan”, Robin kertoo levy-yhtiönsä tiedotteessa.

Konsertin lipunmyynti alkaa laulajan 19-vuotissyntymäpäivänä 24. elokuuta.

Turkulaislaulaja on julkaissut kuudessa vuodessa viisi studioalbumia, joista esikoisalbumi Koodi on myynyt kuusinkertaista platinaa. Muut Robinin levyt Chillaa, Boom Kah, 16  ja Yhdessä ovat yltäneet nelinkertaiseen platinaan. Robinin virallisia musiikkivideoita on katsottu YouTubessa yli 90 miljoonaa kertaa. Spotifyssa sekä muilla digialustoilla hänen kappaleitaan on kuunneltu yli 100 miljoonaa kertaa.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.