Kaksi loukkaantui rajussa Hirvikolarissa Laukaassa – Palokunta hälytettiin paikalle neljä eri kertaa

Sama onnettomuus paikannettiin sekä Jyväskylään, Laukaaseen että Hankasalmelle.

Hätäkeskus sai onnettomuudesta runsaasti ilmoituksia ja samasta onnettomuudesta annettiin kaikkiaan neljä hälytystä keskisuuresta onnettomuudesta Jyväskylään, Hankasalmelle ja Laukaaseen. Tiina Mutila

Pauliina Salminen

Kaksi ihmistä loukkaantui kahden henkilöauton ja hirven törmätessä toisiinsa Ysitiellä Laukaan Lievestuoreella, Ysitien Lemmikin lähellä. Onnettomuus tapahtui sunnuntaina iltapäivällä Jyväskylän rajan tuntumassa.

Pelastuslaitos sai ensimmäisen hälytyksen tapahtuneesta kello 15.08. Päivystävän palomestarin mukaan onnettomuus tapahtui, kun hirvi juoksi tielle kahden peräkkäin ajaneen auton eteen. Hirvi osui rajusti ensimmäisenä ajaneeseen autoon. Jälkimmäinen auto törmäsi puolestaan edellä ajaneeseen.

Toinen autoista pyörähti törmäyksen voimasta katon kautta ojaan.

Autoissa oli tiettävästä onnettomuushetkellä neljä ihmistä. Heistä kaksi loukkaantui, mutta vammojen vakavuudesta ei ole toistaiseksi varmuutta. Palomestarin mukaan loukkaantuneet olivat kuitenkin tajuissaan.

Poliisi ohjasi liikennettä onnettomuuspaikalla.

Hätäkeskus sai onnettomuudesta runsaasti ilmoituksia ja samasta onnettomuudesta annettiin kaikkiaan neljä hälytystä keskisuuresta onnettomuudesta Jyväskylään, Hankasalmelle ja Laukaaseen.

Myös liikennevirasto antoi ennakkotiedotteen kahdesta ei onnettomuudesta.

– Kyseessä oli kuitenkin vain yksi onnettomuus, palomestari kertoi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.