Suomi 100 -kuvakilpailu käynnistyi vilkkaana – katso kaikki lukijoiden kotiseutukuvat

Kotiseutukuvakilpailu alkoi 8. kesäkuuta ja päättyy 6. elokuuta.

Kuva on otettu Multian Sinervältä, tarkempi sijainti on Hangaslahti ja kuvan etualalla on Sikosaari. Kyseinen lahti ja saaren ympäristö ovat vakioreittejä kajakilla melottaessa komeiden kalliorantojen, näkymänsä Multian kirkonkylälle päin ja äärimmäisen hiljaisuutensa takia. Jouni Ylätalo

Teemu Rauhala

Keskisuomalaisen lukijat ovat osallistuneet ahkerasti käynnissä olevaan Suomi 100 -kuvakilpailuun.

Toimitukseen on tullut lähemmäs 30 kotiseutukuvaa. Lukijoiden ylivoimainen suosikkiaihe on ollut maisemien kuvaaminen, vaikka sääntöjen mukaan kuvassa voi olla oikeastaan mitä tahansa.

Kotiseutukuvakilpailu alkoi 8. kesäkuuta ja päättyy 6. elokuuta. Kuvia voi siis lähettää vielä pitkään. Kerrataanpa ohjeet.

Keskisuomalainen kerää Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi lukijoiden kuvia kotiseuduistaan. Valokuvassa tulee olla jokin kotiseutuasi kuvaava merkityksellinen asia. Kuva voi olla vasta otettu tai arkistojen aarre. Kuvan on oltava Keski-Suomesta tai maakunnan lähialueilta.

Kuvan lähettäminen onnistuu verkossa osoitteessa asiakaspalvelu.ksml.fi/yhteystiedot/kotiseutukuvat.

Kirjoita verkkolomakkeen Teksti-kenttään lyhyt tarina, josta selviää, miksi valitsit juuri kyseisen kuvan ja missä kuva on otettu.

Toimitus valitsee kilpailun päätteeksi kolme parasta kuva–tarina-yhdistelmää. Voittajakuvan lähettäjä palkitaan kahden hengen viikonlopulla keskisuomalaisessa matkailukohteessa. Kaksi muuta palkitaan kahden hengen teatterilahjakorteilla. Kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja.

Voittajat julkistetaan Jyväskylässä järjestettävien valtakunnallisten kotiseutupäivien yhteydessä. Kotiseutupäiviä vietetään 10.–13. elokuuta.

Keskisuomalainen julkaisee kesän mittaan kaikki kotiseutukuvat verkossa ja osan kuvista paperilehdessä.

Katso yläpuolelta kuvasarja maanantaihin mennessä lähetetyistä kotiseutukuvista ja niihin liittyvistä tarinoista.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut