Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Varapresidentti Pencen kielletty kosketus joutui irvailun kohteeksi: "Rubio yllytti!"

Varapresidentti Mike Pence lähti mukaan huumoriin.

Yhdysvaltain varapresidentti Mike Pence on joutunut sosiaalisessa mediassa irvailun kohteeksi torstaisesta vierailustaan avaruushallinto Nasaan. Pence kuvattiin koskemassa laitteistoa, jota ei olisi saanut koskea.

Pence vieraili Nasan päämajassa Floridan Cape Canaveralissa yhdessä senaattori Marco Rubion kanssa.

Eräässä vaiheessa kierrosta Pence ohjattiin katsomaan rakenteilla olevan avaruusalus Orionin laitteistoa. Kalustoon oli kiinnitetty paperi, jossa luki suurin kirjaimin: "Kriittistä avaruuslentokalustoa. Älä koske."

Pence kuitenkin laski kätensä laitteiston päälle heti kieltolapun alapuolelle. Kuvat levisivät nopeasti sosiaalisessa mediassa.

Varapresidentti itse lähti mukaan huumoriin.

– Anteeksi Nasa... Marco Rubio yllytti minua tekemään niin!, Pence tviittasi.

Nasa vastasi Pencelle ja sanoi ettei kalustoon koskeminen ollut iso juttu ja että se kaipasi joka tapauksessa puhdistusta. Pence jatkoi hupailua ja tviittasi itsestään kuvan, johon hänet oli muokattu koskemaan Nasa-laitteiston sijaan piikkisikaa.

Moni sosiaalisen median käyttäjä hyödynsi Nasa-kuvaa Pencelle vinoilemiseen.

– Hyvä tietää, että varapresidentillämme on yhtä hyvä itsehillinta kuin sokerihumalaisella kolmasluokkalaisella luokkaretkellä, Twitter-käyttäjä @KentoTFH irvaili.