Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Greenstep Oy avaa toimiston Jyväskylään

Konsulttitalo aikoo palkata uuteen toimipisteen kymmenkunta työntekijää.

Taloushallinto-, rahoitus- ja asiantuntijapalveluita tarjoava Greenstep Oy avaa Jyväskylään toimipisteen. Sinne palkataan kymmenkunta työntekijää vuoden kuluessa.

Vuonna 2010 perustettu konsulttitalo ja perheyritys työllistää nykyisin noin 140 henkilöä. Ennestään yhtiöllä on toimistot Tampereella, Espoossa, Turussa, Vaasassa ja Oulussa.

Jyväskylän yksikön vetäjäksi on nimitetty Kirsi Huusko. Hän on toiminut aikaisemmin muun muassa yritysliiketoiminnan johtajana pankkimaailmassa.

Huuskon mukaan Jyvässeudun kasvuhakuinen yritystoiminta, osaava työvoima ja tulo jo olemassa olevien asiakkaiden lähelle houkuttivat yritystä laajentamaan Jyväskylään.

– Pääosin rekrytoinnit tapahtunevat Jyvässeudulta. Jyväskylään muuttohalukkaita osaajia on myös tiedossa, Kirsi Huusko kertoo.

Greenstepin toiminnan lähtöajatuksena on mahdollistaa kasvuhaluisten yritysten menestyminen tuomalla tukea, tietoa ja selkeyttä taloushallintoon sekä liikkeenjohtoon. Greenstep on mahdollistanut sijoittajarahoituksen kymmenille kasvuyrityksille ja on myös itse osallistunut kasvuyritysten rahoittamiseen.

– Greenstep tarjoaa yrityksen käyttöön asiantuntijoita joustavasti. Esimerkiksi talousjohtaja, controller tai henkilöstöpäällikkö vaikkapa 20 tuntia kuukaudessa. Tarjoamme myös nykyaikaisen sähköisen tilitoimiston kirjanpito- ja palkanlaskentapalvelut, Huusko sanoo.

Greenstepin liikevaihto oli viime vuonna 7,9 miljoonaa euroa. Liiketoiminnan tulosta syntyi reilut 1,3 miljoonaa euroa.