Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

26-vuotiasta epäillään 67-vuotiaan miehen taposta Ylitorniossa

Epäilty pahoinpitelijä saatiin myöhemmin kiinni yleisövihjeiden perusteella läheisen huoltoaseman pihalta.

Ylitorniossa Lapissa sai surmansa sunnuntaina 67-vuotias paikkakuntalainen mies. Mies löydettiin elottomana sen jälkeen, kun hätäkeskus oli saanut ilmoituksen, että Ylitornion taajamassa Vallonkujalla oli meneillään pahoinpitely. Asiasta tiedottaneen Oulun poliisin mukaan teosta epäiltynä on otettu kiinni 26-vuotias ulkopaikkakuntalainen mies.

Hätäkeskus sai ilmoituksen asiasta sunnuntai-iltana hieman ennen kello kahdeksaa. 67-vuotiaan miehen löysi elottomana paikalle saapunut ensihoitoyksikkö.

Epäilty pahoinpitelijä saatiin myöhemmin kiinni yleisövihjeiden perusteella läheisen huoltoaseman pihalta. Poliisin mukaan mies uhkasi poliisia kivellä kiinni otettaessa, minkä takia poliisi käytti tilanteessa etälamautinta.

Tapausta tutkitaan tappona.

Poliisi pyytää havaintoja epäillyn miehen liikkeistä Vallonkujan ja Seo-huoltoaseman lähistöltä. Epäilty on noin 165 senttimetriä pitkä, hänellä oli päässään musta lippalakki ja käsissään muovipussi. Mahdolliset havainnot voi ilmoittaa tutkijalle virka-aikana numeroon 050 4563242.