Liikekeskus palaa maan tasalle Eurassa – katto romahti

Useiden tuhansien neliöiden kiinteistössä on muun muassa sekatavarakauppa, ravintola, Matkahuollon toimipiste ja toimistotiloja.

STT

Euran liikekeskuksen katto on romahtanut tulipalossa, ja keskus palaa maan tasalle, pelastuslaitos kertoo. Pelastuslaitoksesta arvioidaan, että sammutus jatkuu huomisaamuun asti.

Useiden tuhansien neliöiden kiinteistössä on muun muassa sekatavarakauppa, ravintola, Matkahuollon toimipiste ja toimistotiloja.

Euran Liikekeskus Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ilkka Leija arvioi liikekeskuksen vahinkojen olevan miljoonaluokkaa.

Kukaan ei ole loukkaantunut palossa. Pelastuslaitos sai hälytyksen Osmantielle noin varttia yli viisi lauantaiaamuna. Pelastuslaitoksen yksikköjen tullessa paikalle liikekeskus paloi jo voimakkaasti.

Runsaan savun takia alueelle on annettu vaaratiedote, joka on edelleen voimassa. Asukkaita pyydetään pysymään sisätiloissa sekä sulkemaan ovet ja ikkunat.

Poliisi kertoo, että liikekeskuksen palon tutkinta on alkuvaiheessa ja asiaa tutkitaan tässä vaiheessa palonsyyntutkintana. Poliisi ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta, että palo olisi sytytetty tahallaan.

Poliisi pyytää mahdollisia silminnäkijähavaintoja palon syttymisajankohdalta. Vihjeet voi ilmoittaa Rauman poliisiaseman poliisipäivystykseen puhelimitse 0295 417 780.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.