Jyväskylässä erilainen mallikisa – nämä naiset eivät pelkää erottua massasta

Underground Model -kilpailussa säväytetään rohkeilla blogikirjoituksilla.

Persoonallista naiskauneutta nähtiin Jyväskylässä UGM 2017 -kilpailun semifinaalissa. Sami Hartikainen Photos

Seppo Pänkäläinen

Jyväskylän Karting Centerissä järjestettiin äskettäin hieman erilainen mallikilpailu. Samalla hoidettiin Underground Model -mallikilpailun semifinalistien kuvaukset.

Kyseinen kilpailu etsii itsensä ja tyylinsä ylpeydellä kantavia naisia, jotka eivät pelkää erottua massasta. Persoonallisen tyylin lisäksi kilpailussa arvostetaan asennetta, energiaa ja rohkeutta.

Vaikka kyseessä on mallikilpailu, pelkkä ulkonäkö ei riitä voittoon. Kuvauksellisuuden lisäksi kilpailijalta odotetaan yhteistyökykyä ja taitoa ilmaista itseään välillä rohkeillakin blogikirjoituksilla. Kilpailussa mennäänkin hiukan pintaa syvemmälle ja kilpailijat haastetaan kirjoittamaan kilpailun blogiin niin tyylivinkkejä kuin syvällisempiäkin asioita omasta elämästään.

Kilpailussa on 11 naista eripuolilta Suomea, ei kuitenkaan tällä kertaa Keski-Suomesta. Kilpailijoista osalla on jo aikaisempaa mallitaustaa ja osa on vasta aloittelemassa uraansa.

Ehdokkaista kuusi valitaan yleisöäänestyksen perusteella finaaliin. Yleisöäänestys tapahtuu kilpailun nettisivuilla www.undergroundmodel.fi. Finaali käydään 21.–22.7. Big Wheels tapahtuman yhteydessä Pieksämäellä. Kilpailun voittajan valitsee tuomaristo. Voittajan lisäksi palkitaan Facebook-äänestyksen perusteella yleisönsuosikki ja bändinsuosikki, jonka valitsevat iltatapahtumassa esiintyvät artistit.

Underground Model -kilpailua on järjestetty vuodesta 2014. Kilpailun käynnisti vaihtoehtoista muotia tarjoava yritys Underground Store, jonka omistaja halusi nähdä mallimaailmassa persoonallisia mainoskasvoja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.