Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Teuvo Hakkarainen ehdotti eduskunnassa pakolaismiehille "pumpattavia barbaroita"

"Joku raja!" Eva Biaudet (r.) huusi.

Viitasaarelainen kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) esitti torstai-iltana eduskunnassa seksilelujen antamista pakolaismiehille.

Eduskunnan pöytäkirjan mukaan Hakkarainen pyysi puheenvuoron, kun kansanedustajat puhuivat sisäisestä turvallisuudesta annetusta valtioneuvoston selonteosta.

Hakkarainen aloitti puheensa viittaamalla Tilastokeskuksen tietoihin, joiden mukaan vuonna 2014 Suomessa oli 155 kuntaa, joissa nuorten aikuisten sukupuolijakauma oli vähintään yhtä epätasapainossa kuin Kiinassa.

– Siellä (Kiinassa) muuten on ruvettu toimimaan asian suhteen. Nyt kun vastakkainasettelua varmasti tulee, kun maahanmuuttajia tulee paljon ja suuri osa on miehiä, koska pakolaiset yleensä näissä maissa ovat miehiä, mitenkä ministeri taikka hallitus on tähän tilanteeseen reagoinut? Heitetäänkö sinne esimerkiksi pumpattavia barbaroita niille, että ne miehet saavat ottaa, tai jotain muuta, ettei tule raiskauksia ja tämmöisiä? Hakkarainen sanoi.

Pöytäkirjan mukaan kansanedustaja Eva Biaudet (r.) esitti puheenvuoron aikana välihuudon "Joku raja!".

Hakkaraisen puheenvuorosta kertoi ensin Verkkouutiset.