Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Teuvo Hakkarainen ehdotti eduskunnassa pakolaismiehille "pumpattavia barbaroita"

"Joku raja!" Eva Biaudet (r.) huusi.

Teuvo Hakkarainen (ps.) torstaina ennen perussuomalaisten eduskuntaryhmän kokousta. Emmi Korhonen / Lehtikuva

Teemu Rauhala

Viitasaarelainen kansanedustaja Teuvo Hakkarainen (ps.) esitti torstai-iltana eduskunnassa seksilelujen antamista pakolaismiehille.

Eduskunnan pöytäkirjan mukaan Hakkarainen pyysi puheenvuoron, kun kansanedustajat puhuivat sisäisestä turvallisuudesta annetusta valtioneuvoston selonteosta.

Hakkarainen aloitti puheensa viittaamalla Tilastokeskuksen tietoihin, joiden mukaan vuonna 2014 Suomessa oli 155 kuntaa, joissa nuorten aikuisten sukupuolijakauma oli vähintään yhtä epätasapainossa kuin Kiinassa.

– Siellä (Kiinassa) muuten on ruvettu toimimaan asian suhteen. Nyt kun vastakkainasettelua varmasti tulee, kun maahanmuuttajia tulee paljon ja suuri osa on miehiä, koska pakolaiset yleensä näissä maissa ovat miehiä, mitenkä ministeri taikka hallitus on tähän tilanteeseen reagoinut? Heitetäänkö sinne esimerkiksi pumpattavia barbaroita niille, että ne miehet saavat ottaa, tai jotain muuta, ettei tule raiskauksia ja tämmöisiä? Hakkarainen sanoi.

Pöytäkirjan mukaan kansanedustaja Eva Biaudet (r.) esitti puheenvuoron aikana välihuudon "Joku raja!".

Hakkaraisen puheenvuorosta kertoi ensin Verkkouutiset.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut