Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Elämäntapamuutoksen tehneen suomalaisnaisen tarinaa kerrotaan maailmalla

Isosti myyvät brittilehdet kiinnostuivat aiemmin kiusatun kaunottaren tarinasta.

Lola Pähkinämäen nykyinen ulkonäkö ja elämäntarina kiehtovat kansainvälistä lehdistöä.

Seppo Pänkäläinen

Keskisuomalaisen verkkosivusto KSML:fi kertoi vähän aikaa sitten naisesta, joka päätti näyttää kiusaajilleen ja laihduttaa itsensä mallin kuosiin. Lola "The Fitness-Barbie" Pähkinämäki onnistui tavoitteessaan niin hyvin, että kaunottaresta on nyt tullut kansainvälinen julkkis.

Brittiläiset The Sun ja Daily Mail ovat julkaisseet Lolan tarinan. The Sun on päivittäin ilmestyvä tabloidi, suurilevikkisin englanninkielinen päivittäin ilmestyvä sanomalehti maailmassa. Lehden päivittäinen lukijamäärä on noin 5 500 000. Daily Mail on astetta konservatiivisempi ja Britannian toiseksi luetuin sanomalehti – The Sunin jälkeen.

Lehdet ryydittävät Lolan sinällään myös surullista tarinaa seksikkäillä kuvilla nyky-Lolasta. Mukana on myös kuvia syömishäiriöisestä Lolasta.

Lehdet kertovat, että Lola oli nuorempana lihava ja jopa sukulaisten kiusaama nainen, joka päätti muuttaa elämäntapansa. Ja Lolan elämä todella muuttui roskaruoasta, sillä hän heilahti jopa anoreksian puolelle. Pahimillaan Lola treenasi neljä tuntia ja saattoi syödä päivässä vain omenan. Nyt Lola, 24, jakaa terveys- ja treenivinkkejä muille.

Lolan uudustunutta ilmettä lehdissä ryydittää paitsi kauniit kasvot ja hoikka olemus, myös leikkauksen kokeneet rinnat.

Keskisuomalaiselle Lola kertoi aiemmin, että kelpaisi kyllä nyt häntä aiemmin kiusanneille miehille.

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut