Kim Kardashianin somehiljaisuus päättyi - menetti miljoonia taukonsa aikana

Reality-tähdellä on pelkästään Instagramissa lähes 90 miljoonaa seuraajaa.

Kim Kardashian päätti hiljaisuutensa sosiaalisessa mediassa tiistaina julkaisemalla sometileillään perhekuvan. Andrew Gombert

Iida Tiihonen

Reality-tähti Kim Kardashian on päättänyt hiljaiselonsa ja palannut julkisuuteen. Kuukausia kestänyt somehiljaisuus päättyi tiistaina, kun tähti julkaisi Facebook-, Twitter- ja Instagram-tileillään kuvan, jossa hän esiintyy miehensä Kanye Westin ja lastensa Saintin ja Northin kanssa. Kuvan yhteyteen Kardashian on kirjoittanut lyhyesti ja ytimekkäästi 'family' eli 'perhe'.

Kardashian vetäytyi julkisuudesta lokakuun alussa, kun hän joutui aseellisen ryöstön uhriksi pariisilaisessa asunnossa.

Amerikkalaisjulkkiksen somehiljaisuus kesti kaikkiaan kolme kuukautta. Ahkerasti kuulumisiaan jakavalle Kardashianille se on pitkä tauko, arvioiden mukaan myös hyvin kallis tauko.

Verkkosivusto Captiv8 arvioi blogissaan, että Kardashian menetti 300 000 dollaria (eli noin 289 000 euroa) viikossa pelkästään siksi, ettei hän julkaissut mitään sometileillään. Kolmen kuukauden hiljaisuus tarkoitti siis noin 4 miljoonan dollarin eli noin 3,9 miljoonan euron tulonmenetystä.

MarketWatch-verkkosivuston mukaan Kardashian tulotilanteesta ei silti tarvitse olla huolissaan, sillä sosiaalinen media ei ole tähden ainoa rahalähde. Kardashianilla on paljon sijoituksia ja omaisuus tuottaa mukavasti rahaa, vaikka yksi tulonlähde hetkeksi ehtyikin.

Kardashian tienaa muun muassa perheensä tosi-tv-ohjelmalla, henkilökohtaisella liiketoiminnallaan (kuten esimerkiksi omalla sovelluksellaan) sekä erilaisilla hänen nimeään kantavilla tuotteilla.

Kardashian on yksi sosiaalisen median seuratuimmista julkisuuden henkilöistä. Hänen julkaisujaan seuraa Instagramissa lähes 90 miljoonaa palvelun käyttäjää, Twitterin kautta seuraajia on 49 miljoonaa.

Captiv8-verkkosivuston mukaan merkillepantavaa on, että vaikkei Kardashiania ole näkynyt kuukausiin sosiaalisessa mediassa, sai hän silti hiljaiselonsa aikana valtavasti lisää uusia seuraajia palveluissa. Esimerkiksi lokakuun lopun päivinä Kardashian houkutteli päivittäin kymmeniätuhansia uusia seuraajia Instagram-tililleen, vaikkei hän tarjonnut seuraajilleen mitään uutta sisältöä.

Lähteet:

Captiv8

MarketWatch

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.