Saara Aalto kehotti yleisöään Senaatintorilla seuraamaan unelmiaan

Tuomiokirkon portailla rakennetulla esiintymislavalla kuvattiin Britannian X Factor -ohjelmassa nähtävää esitystä.

Senaatintori oli tupaten täynnä Saara Aallon faneja jo hyvissä ajoin ennen kello seitsemää. Seppo Samuli

Eriikka Hienola, STT

Saara Aalto esiintyi maanantaina Helsingin Senaatintorilla osana Britannian X Factor -tuotantoa. Hän saapui paikalle hevoskärryillä, tuttuun näyttävään tyyliinsä.

Senaatintori oli kylmästä säästä huolimatta tupaten täynnä Aallon faneja jo hyvissä ajoin ennen kello seitsemää. Aallon oli tarkoitus aloittaa esityksensä kello 19 Tuomiokirkon portailla, mutta kuvausten takia aloitus venyi. Alkujuontojen ja kuvausten jälkeen esitys alkoi vasta noin kello 19.55.

Aalto avasi esityksensä Frozen-elokuvasta tutulla kappaleella Let It Go. Tämän jälkeen hän lauloi myös Sian kappaleen Chandelier.

Kolmantena kappaleena Aalto esitti vauhdikkaan No fear -kappaleensa. Ennen sen alkua hän kehotti kaikki seuraamaan unelmiaan ja kuuntelemaan sydäntään pelkäämättä.

– Minulla on sellainen taktiikka elämässä, että teen sitä mikä tuntuu hyvältä. Vain sillä on väliä, että olet onnellinen.

Neljäntenä numerona kuultiin Abban The Winner Takes It All.

Paikalle ovat saapuneet muun muassa 11-vuotias Miritza Nyman ja 9-vuotias Viola Sotikoff. He kehuivat etenkin Aallon laulu- ja esiintymistaitoja. Kiitosta saivat myös Aallon näyttävät esiintymisasut.

– Saara on myös aina iloinen, Nyman sanoo.

He uskovat vahvasti Aallon voittoon. Yleisö oli huutojen perusteella myös yhtä mieltä siitä, että tänä vuonna Britannian X Factor -laulukilpailun voittaja tulee Suomesta. Saaraa!-huudot kaikuvat varmasti eduskuntatalolle asti.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut