Kuningatar Sonjan juhlapuku oli 25 vuoden takaa

Mette-Maritin puvussa piirrosfiguureja.

Kuninkaallisten pukeutumista seurataan tarkasti - ja myös matkitaan. Kari Rouhiainen

Timo Riistaniemi

Kuninkaallisten pukeutumista seurataan tarkasti. Norjan hovi isännöi maanantai-iltana Oslossa Singaporen presidenttiparin kunniaksi järjestettyjä juhlapäivällisiä. Niiden yhteydessä kuningatar Sonjan yllä nähtiin juhlapuku 25 vuoden takaa.

– Hän käytti pukua heinäkuussa 1991 Trondheimissa ja näytti siinä upealta, kuten hän näytti upealta eilenkin, kehuu Norjan TV2:n hoviasioihin keskittynyt toimittaja Kjell Arne Totland.

Kruununprinsessa Mette-Maritilla oli yllään libanonilaisen muotisuunnittelija Sandra Mansourin vuoden 2016 kesäkokoelman puku, joka on koristeltu piirrosfiguureilla. Puvun hinta on noin 2 700 euroa (25 000 Norjan kruunua).

– Puvussa oli paljon Mette-Maritin suosimia yksityiskohtia: se oli vaalea, siinä on pitkät hihat ja peittävä kaulaosa, mutta puku ei oikein istu, Minmote-sivustolla kommentoidaan.

Sivuston mukaan sarjakuvamaiset piirrokset tuovat mieleen Pokémon-hahmot, joten puku istuu aikaansa hyvässä ja pahassa. Kruununprinsessan kevyt meikki, roosa huulipuna ja istuvat korut saavat kehuja.

Lähde: Minmote

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.