Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

People: Julkisuudesta vetäytynyt Kim Kardashian menettää miljoonan kuukaudessa

People-lehden haastattelema asiantuntija uskoo, että some-hiljaisuus saattaa kääntyä Kardashianin eduksi.

Kim Kardashian on tullut tunnetuksi muun muassa lukuisista hänen elämäänsä seuraavista reality-sarjoista. SEBASTIEN NOGIER / EPA

Iida Tiihonen

Pariisissa sattunut aseellinen ryöstö on tullut Kim Kardashianille kalliiksi. Sen lisäksi, että asemiehet veivät häneltä noin yhdeksän miljoonan euron arvosta koruja, on reality-tähti menettänyt asiantuntijan arvion mukaan satojatuhansia vetäydyttyään julkisuudesta. Asiasta kertoo People-lehti.

Kardashian ei ole esiintynyt julkisesti Pariisin tapahtumien jälkeen. Ahkera sosiaalisen median päivittäjä ei myöskään ole liki viikkoon julkaissut mitään Instagramissa tai Facebookissa.

Reality-tähden julkisuus ja menestys perustuu pitkälti näkyvyyteen. Siksi julkisuudesta vetäytyminen näkyy nopeasti Kardashianin tuloissa. Peoplen haastattelema asiantuntija Samuel Rad uskoo, että Kardashian on menettänyt sievoisen summan Pariisin tapahtumien vuoksi.

– Kokonaisbrändi tuottaa vähintään miljoonan kuukaudessa vain yleisillä (sosiaalisen median) julkaisuilla, joihin ei lasketa mitään erityisesti yritysten kanssa sovittuja julkaisuja, Rad arvioi.

Lisäksi Rad uskoo, että Kardashian saa tapahtumassa näyttäytymisestä 200 000–300 000 dollaria (180 000–270 000 euroa) tilaisuutta kohti. Kardashianin henkilökohtaiset sosiaalisen median julkaisut, joista hän ei saa mainostuloa, ovat nekin arvoltaan liki 20 000 euroa kappaleelta.

Radin laskelmien perusteella Kardashian menettää tällä hetkellä miljoona dollaria eli noin 900 000 euroa kuukaudessa pelkästään siksi, ettei toimi aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

Some-hiljaisuus saattaa kuitenkin kääntyä tähden eduksi.

– Uskon, että kun hän tekee ensimmäisen julkaisunsa hetken tauon jälkeen, se saa paljon enemmän seuraajia ja osumia. Se saattaa jopa auttaa häntä. Varsinkin, jos Kim ajoittaa (paluunsa sosiaaliseen mediaan) oikein. Mielestäni se voi olla todella iso rahasampo hänelle, Rad ennakoi Peoplen haastattelussa.

Kardashianin kimppuun hyökättiin pariisilaisessa luksusasunnossa aamuyöllä 3. lokakuuta. Amerikkalaistähti oli Pariisissa osallistuakseen Pariisin muotiviikoille.

Lähde:

People

Instagram

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut