Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi varoittaa: "Ulkolaiset harmina, pitäkää omaisuudesta huolta"

Poliisin mukaan monet kansalaiset Tampereella ovat joutuneet rikoksen kohteeksi, kun "ulkolaiset henkilöt ovat tulleet tekemään tuttavuutta liian lähelle".

Poliisin mukaan monet kansalaiset Tampereella ovat joutuneet rikoksen kohteeksi, kun "ulkolaiset henkilöt ovat tulleet tekemään tuttavuutta liian lähelle".

Keskustorilla kahdeksan naista oli piirittänyt miehen ja alkaneet tönimään tätä. Samalla naiset yrittivät käydä miehen taskuille. Väliin oli tullut ulkopuolinen mies ja naiset olivat poistuneet tilanteesta useampaan autoon.

Koskipuistossa joukko ulkomaalaisia naisia piiritti miehen ja halailivat tätä. Myöhemmin mies huomasi, että lompakosta oli rahat anastettu.

Salhojankadulla noin 40-50 vuotias mies tuli halailemaan vanhempaa naista ja samassa yhteydessä katosi naisen lompakko.

Koskipuistossa taksijonossa ulkomaalaiset p ummivat jonossa olevilta ihmisiltä tupakkaa ja siinä yhteydessä jonossa olleelta naiselta anastettiin laukku jossa oli mm. lompakko ja matkapuhelin.

Hämeensillalla ulkomaalainen nainen oli "hipelöinyt" suomalaista miestä ja samalla anasti tämän lompakon.

Poliisin mukaan edellä mainitut ovat vain osa viimepäivien rikosilmoituksista. Poliisille tulee myös jatkuvasti ilmoituksia siitä, että nämä ulkomaalaiset pysäyttelevät liikenteessä autoja vedoten siihen, että heidän omasta autosta on polttoaine loppunut tai autoon on tullut jokin muu vika. Tämän jälkeen he ryhtyvät tekemään kauppaa tai muuten pyytävät rahaa erilaisiin tarpeisiin vedoten.

Poliisi haluaa varoittaa kansalaisia siitä, että he muistavat pitää omaisuudestaan hyvää huolta, kun ovat läheisessä tekemisissä näiden ulkomaalaisten kanssa.