Tauski keikalle Jyväskylään – Ravintola odottaa täyttä tupaa

Laulaja Tauski Peltonen (vas.) joutui pahoinpidellyksi Jämsänkoskella. Arkistokuvassa hän poseeraa laulaja Virpi Kätkän kanssa. Kari Rouhiainen

Mikko Lundell

Jyväskyläläisessä lähiöravintolassa tavoitellaan Runebergin päivänä täyttä tupaa. Aittorinteellä sijaitsevaa ravintola Ihanaan odotetaan 5.2. esiintyjäksi iskelmälaulaja Tauski Peltosta.

– Ajateltiin, että Tauski houkuttelisi hyvin yleisöä. Meillä on paljon ja monenlaista livemusiikkia ja Tauski istuu joukkoon oikein hyvin, ravintolapäällikkö Iina Kuvaja kertoo.

Pääsylippuja myydään 75 kappaletta. Kuvaja kertoo, että Tauskin esiintymisen on tarkoitus alkaa lähellä puolta yötä.

Loppuvuodesta ovensa uudelleen avanneessa Ihanassa on livemusiikkia säännöllisesti. Tauski on alkuvuoden ensimmäinen valtakunnallisesti tunnettu esiintyjä.

Vuosi sitten kun Tauski esiintyi Jämsänkoskella, hänen kimppuunsa hyökättiin kesken esiintymisen yleisön joukosta. Kuvaja sanoo, että Ihanassa on varauduttu Tauskin keikkaan kuten mihin tahansa keikkailtaan. Henkilökuntaa on paikalla normaali määrä.

Ravintola Ihanasta ei ole lähtenyt Tauskille toiveita siitä, mitä lauluja keikalla ainakin haluttaisiin kuulla. Mutta jos Kuvaja saisi valita yhden kappaleen, se olisi:

– Sinä vain.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.