Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

WSP ostaa jyväskyläläisen PTS Kiinteistötekniikan

Juhani Koponen jatkaa PTS Kiinteistötekniikan toimitusjohtajana toistaiseksi. Mikko Vähäniitty

Pipsa Olli

Rakennusalan suunnittelu- ja konsulttiyrityksiin lukeutuva WSP ostaa jyväskyläläisen rakennus- ja kiinteistöalan asiantuntijapalveluihin erikoistuneen PTS Kiinteistötekniikka Oy:n.

PTS Kiinteistötekniikka tarjoaa rakennus- ja kiinteistöalan rakennuttamisen tehtäviä, valvonta- ja työmaapalvelua sekä rakennus- ja sisäilmatutkimusta. Yritys omistaa myös rakennus- ja sisäilmalaboratorio RSLab Oy:n. PTS Kiinteistötekniikan 18 asiantuntijaa siirtyvät sulautumisen myötä Suomen WSP:lle.

– Yrityskauppa on luonnollinen jatkumo PTS:n kehityksessä. Asiakkaamme saavat nyt laajan tuen ja synergian WSP:n muiden toimialojen kanssa. Me tuomme puolestamme yhteiseen pakkaan uudenlaisia palvelukonsepteja, joita ei WSP:llä ole aiemmin ollut. Tällaisia ovat esimerkiksi Terveen talon toteutuksen kriteerit -ohjausjärjestelmä, PTS Kiinteistötekniikan toimitusjohtaja Juhani Koponen kertoo.

Koponen jatkaa PTS:n toimitusjohtajana toistaiseksi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut