13 seksivinkkiä 1800-luvulta: "Puhu kotitöistä kun mies puuskuttaa menemään"

Vuonna 1894 julkaistu seksiopas neuvoo avioelämän saloja.

Pauliina Salminen

Petipuuhat ovat puhuttaneet ihmisiä kautta aikojen. Seksivinkkejä aviomiehille ja vaimoille -niminen kirja ilmestyi Yhdysvalloissa vuonna 1894, mutta julkaistiin suomennettuna tänä keväänä. Kirjan on julkaissut Savukeidas-kustantamo.

Pastorin vaimo Ruth Smythersin ohjeet poikkeavat radikaalisti nykypäivän seksivinkeistä:

1. Anna vähän, anna harvoin ja mikä tärkeintä, anna vastahakoisesti.

2. Ilman torjumista useimmat miehet vaatisivat seksiä joka päivä. Viisas morsian sallii korkeintaan kaksi lyhyttä sukupuolista kokemusta viikossa avioliiton ensimmäisten kuukausien aikana.

3. Teeskennellyt sairaudet, väsymys ja päänsäryt kuuluvat vaimon parhaisiin ystäviin.

4. Riidat nalkutus ja toruminen ovat myös hyvin tehokkaita, jos niitä käytetään myöhäisillasta noin tuntia ennen kuin aviomies tavallisesti aloittaa viettelynsä.

5. Useimmat miehet ovat luonnostaan jokseenkin perverssejä, ja saadessaan pienenkin tilaisuuden he harjoittaisivat lukemattomia mitä iljettävämpiä käytäntöjä.

6. Kun seksiä ei voi estää, sitä on harrastettava vain täydellisessä pimeydessä.

7. Morsiamen tulee antaa sulhasen hapuilla pimeässä. On aina toivoa, että mies kompastuu ja saa jonkin vähäisen vamman, jota morsian voi käyttää verukkeena torjumaan tämän lähentelyt.

8. Vaimon tulee maata niin paikallaan kuin mahdollista. Optimistinen aviomies saatttaa tulkita ruumiinliikkeet seksuaalisen kiihottumisen merkiksi

9. Jos mies yrittää suudella häntä suulle, vaimon tulee kääntää päätään hieman, jotta suudelma osuisi harmittomasti poskelle.

10. Jos mies nostaa hänen yöpaitansa helmaa ja yritää suudella häntä mihin tahansa muualle, hänen tulee äkkiä vettä helma takaisin paikalleen, ponnahtaa ylös vuoteesta ja ilmoittaa, että luonto kutsuu häntä käymälään.

11. Vaimo on täysin vaiti tai rupattelee kotitöistään miehen puuskuttaessa menemään. Ennen kaikkea hänen tulee maata tyystin paikallaan eikä missään olosuhteissa huohottaa tai voihkia aktin ollessa meneillään.

12. Monet miehet saavat suurimman osan seksuaalisesta tyydytyksestään aktia välittömästi seuraavasta rauhallisesta uupumuksesta. Niinpä vaimon tulee varmistaa, ettei sillä hetkellä ole rauhaa, josta mies voisi nauttia. Muutoin mies voi pian rohkaistua yrittämään uudelleen.

13. Viisas vaimo ponnistelee leppymättä ensin rajoittaakseen, sitten täydellisesti hävittääkseen aviomiehensä seksuaaliset halut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.