Pääministerin vaatetusohjeista syntyi kohu

Pääministeri Alexander Stubbin kansanedustaja Sinuhe Wallinheimolle antamista pukeutumisohjeista on syntynyt pieni kohu pikaviestipalvelu Twitterissä. Pääministeri osallistui Jyväskylän asuntomessuille yhdessä valtiovarainministeri Antti Rinteen kanssa. Ville Mäkilä

Matti Tuominen

Pääministeri Alexander Stubbin kansanedustaja Sinuhe Wallinheimolle antamista pukeutumisohjeista on syntynyt pieni kohu pikaviestipalvelu Twitterissä.

Sinuhe Wallinheimo kommentoi lauantaina aamulla Twitterissä, että pukukoodi ilmaisu päivän rentoa henkeä. Twiitissään hän totesi myös, että rento henki tarttui myös muihin ihmisiin.

Sanna Jylänki taas hämmästelee twiitissään, miten paljon rajoittunutta kritiikkiä rento pukeutuminen on saanut osakseen.

Marjatta Halkilahti ihmettelee Uuden Suomen blogissaan, että hänen mielestään asuntomessuvierailu ei ollut Stubbille vapaa-ajantilaisuus.

– Niissä nyt pukeudutaan jo ihan miten sattuu, vaik villavyyhti kaulas, eikä kukaan ihmettele yhtään mitään, Halkilahti kirjoittaa.

Kretonki oli Halkilahden mukaan selvästikin loppunut kesken pääministerin housuista.

Opiskelijapoliitikko Joona Räsänen kommentoi Twitterissä, että hän on vaatinut Demarinuorten toimintaan pukukoodia. Hänen mukaansa sitä myös noudatetaan.

MTV:n politiikan toimituksen esimies Timo Haapala kommentoi twiitissään, että maailma on nykyään monimutkainen.

– Ennen riitti Lenita Airiston ohje, ettei valkoisia froteesukkia tumman puvun kanssa, kirjoittaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.