Silminnäkijä: "Toinen meni niin läheltä"

"Näin kun toinen meni toista niin läheltä. Sitten kuului kaksi pamahdusta ja ääni loppui siihen", maastopukuinen silminnäkijä kertoo Keskisuomalaiselle. Juha Sahlgren

Raija Sahlgren, Eriikka Hienola, Rai Suihkonen

Keski-Pohjanmaalla Lestijärvellä keskiviikkona sattuneen Hawk-turman nähnyt nainen kertoo Keskisuomalaiselle kuulleensa taivaalta kaksi pamahdusta.

Keskisuomalaisen tavoittama silminnäkijä oli keskiviikkona puolen päivän jälkeen Salamajärven kylällä, Perhon kirkonkylältä 18 kilometriä Kinnulaan päin. Puhuessaan puhelimeen hän katseli samalla ikkunasta taivaalle ja näki koneet.

– Näin, kun toinen meni toista niin läheltä. Sitten kuului kaksi pamahdusta ja ääni loppui siihen. Ihmettelin puhelimeen, että törmäsiköhän koneet nyt, silminnäkijä kertoo.

Toisen Keskisuomalaisen tavoittaman silminnäkijän mukaan Perhon läheisyydessä lensi kaksi konetta pilvien takana, kunnes ääni yhtäkkiä loppui. Tämän jälkeen pelastuslaitoksen, poliisin ja puolustusvoimien kalustoa nähtiin kulkevan tietä 13 pitkin etsintäalueelle. Silminnäkijän mukaan ambulanssi on myös poistunut sulkualueelta hälytyssireenit soiden.

Olitko paikalla tai näitkö jotain, ota yhteyttä Keskisuomalaisen verkkotoimitukseen (p. 014 622 271 / verkkotoimitus@keskisuomalainen.fi).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.