Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Poliisi etsii edelleen savupommin heittäjiä

STT

Poliisi on tarkentanut Imatralla vastaanottokeskuksen pihalla tapahtuneen savupommi-iskun tekijöiden tuntomerkkejä. Tekijöinä on ollut ilmeisesti useamman miehen ryhmä. Poliisi kaipaa havaintoja kahdesta miehestä, jotka olivat liikkuneet jalan rakennuksen lähellä ennen iskua. Toinen miehistä oli kalju ja hänellä oli pitkä kapea parta. Ruumiinrakenteeltaan hoikka mies oli pukeutunut toppatakkiin, jossa oli vaalealla pohjalla tummia kuvioita. Jalan liikkuneista miehistä toinen oli ruumiinrakenteeltaan normaali ja hän oli pukeutunut tummaan nahkatakkiin.

Lisäksi vartija oli nähnyt neljän miehen liikkuvan henkilöautolla alueella. Henkilöt liikkuivat beigen värisellä tai viininpunaisella, ilmeisesti Ford Mondeo -merkkisellä henkilöautolla. Osalla autossa olleista oli yllään pilottitakki ja barettityyliset päähineet.

Alkutietojen mukaan miehet olivat yrittäneet heittää savupommin rakennuksen sisälle sunnuntain vastaisena yönä. Merkkisavuheitteestä oli muodostunut voimakasta savua, jonka takia automaattinen palohälytys laukesi. Kukaan ei loukkaantunut iskussa.

Havaintoja miehistä tai tapahtumista vastaanottokeskuksen lähettyvillä pyydetään numeroon 0295?414?642 tai vihjenumeroon 0295?414?559.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut