Turvapaikanhakija mukiloitiin ja puukotettiin sairaalakuntoon Kangasalla

Poliisille tulleen iltayhdentoista jälkeen tulleen ilmoituksen mukaan uhri oli puhunut pihalla puhelimeen, kun paikalle oli ajanut tumma tai musta henkilöauto, josta oli noussut ulos kolme suomalaista miestä. Roni Rekomaa

Eriikka Hienola

Pirkanmaan Kangasalla Kaivannon vastaanottokeskuksen pihassa pahoinpideltiin tiistaina iltamyöhällä irakilaissyntyinen turvapaikanhakija. Uhri vietiin sairaalahoitoon, mutta hänen vammansa eivät olleet vakavia ja hän on jo päässyt pois sairaalasta.

Poliisille tulleen iltayhdentoista jälkeen tulleen ilmoituksen mukaan uhri oli puhunut pihalla puhelimeen, kun paikalle oli ajanut tumma tai musta henkilöauto, josta oli noussut ulos kolme suomalaista miestä.

Miehet olivat alkaneet pahoinpidellä uhria nyrkein lyömällä ja puukolla. Tekijät poistuivat paikalta pian pahoinpitelyn tehtyään.

Epäillyistä kaksi on noin 175-senttisiä ja yksi noin 180 senttiä pitkä. Yhdellä tekijöistä on oikeassa kämmenselässä tatuointeja.

Poliisi tutkii tekoa törkeänä pahoinpitelynä.

Poliisi pyytää asiaan liittyen vihjetietoja. Vihjetiedot voi ilmoittaa soittamalla numeroon 050-3954152 tai sähköpostiosoitteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.