Sinuhe Wallinheimosta Patrian neuvottelukunnan puheenjohtaja

Sinuhe Wallinheimo nimitettiin Patrian neuvottelukunnan puheenjohtajaksi eilen keskiviikkona. Riikka Kaakkurivaara

Jaana Siljamäki

Kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo (kok.) on valittu puolustustarvikeyritys Patrian neuvottelukunnan puheenjohtajaksi. Neuvottelukunta on yhtiön hallitukselle neuvoa-antava toimielin. Wallinheimon lisäksi uusia jäseniä ovat kansanedustajat Mika Kari (sd.) ja Mikko Savola (kesk.).

Valtio-omisteisen Patrian neuvottelukuntaa uudistetaan vaalituloksen pohjalta. Edustuksesta sovitaan eduskuntaryhmissä, lisäksi neuvottelukunnassa on henkilöstön edustusta.

Neuvottelukunta kokoontuu vuosittain 3–4 kertaa. Puheenjohtajalle maksetaan 800 euroa kokoukselta, varapuheenjohtajalle 600 euroa ja jäsenelle 500 euroa.

Yhtiön hallituksen tulee kuulla neuvottelukuntaa asioissa, jotka koskevat toiminnan huomattavaa supistamista tai laajentamista tai yhtiön organisaation olennaista muuttamista, tai joilla muutoin on suuri merkitys yhtiön toimialalle kotimaassa tai kansainvälisesti.

Vanhoina jäseninä jatkavat entinen puheenjohtaja Raimo Vistbacka (ps.) sekä varapuheenjohtajaksi valittu kaupunginvaltuutettu Kalle Hytönen Tampereelta, kontra-amiraali, merivoimien komentaja Kari Takanen, työ- ja elinkeinoministeriön osastopäällikkö, ylijohtaja Petri Peltonen sekä Patrialta panssariajoneuvomekaanikko Eero Järvinen, laiteasentaja Jussi Karimäki, järjestelmäasiantuntija Juha Kuusi ja huoltopäällikkö Petri Pitkänen.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut