Jämsän apulaiskaupunginjohtaja Jorma Kilpeläinen on kuollut

Aino Elomäki

Jämsän apulaiskaupunginjohtaja Jorma Kilpeläinen kuoli vaikean sairauden uuvuttamana tiistaina 6. lokakuuta 2015 kotonaan Haavistossa.

Jorma Kilpeläinen oli kotoisin Lauritsalasta. Hän oli kuollessaan 62-vuotias. Jorman lähiomaisia ovat vaimo Leena ja aiemmasta avioliitosta kaksi aikuista poikaa, Eero ja Jaakko.

Jorma Kilpeläinen johti Jämsänkosken kaupunkia vuosina 1991 – 2008. Jämsän ja Jämsänkosken yhdistymisestä lähtien 2009 Jorman ura jatkui Jämsän apulaiskaupunginjohtajana aina hänen eläkepäiville siirtymiseensä saakka maaliskuuhun 2014. Koulutukseltaan Kilpeläinen oli yhteiskuntatieteiden kandidaatti.

– Jorma oli paras työkaverini, hän oli ennakkoluuloton ja rohkea verkostojen luoja. Erityisesti jään kaipaamaan hänen iloisuuttaan ja huumorintajua, kaupunginjohtaja Ilkka Salminen muisteli entistä kollegaansa.

Jorma harrasti metsästystä, kalastusta, ammuntaa sekä lukemista. Cockerspanieli Onnilla oli Jorman elämässä tärkeä sijansa usean vuoden ajan.

Jorma Kilpeläisen siunaustilaisuus toimitetaan lähiomaisten ja kutsuvieraiden kesken. Kenraalintien virastotalolla ja kaupungintalolla suruliputetaan siunauspäivänä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.