Resident Evil: Revelations 2

Marko Ahonen

Resident Evil on kauhupelisarjoista tunnetuin ja jo 20 vuotta. Resident Evil: Revelations 2 perustuu PS Vita -käsikonsolin versioon. Se on kohtalainen kauhupeli, joka isolla kuvaruudulla toimii paremmin. Lisäksi Vitan latausajat käyvät hermoille.

Kauhuseikkailu koostuu kahdesta erillisestä, toistensa kanssa risteävästä tarinasta, jotka on jaettu episodeihin. Mukana ovat suosikkihahmot Claire Redfield ja Barry Burton, jotka yrittävät pysyä hengissä mysteerisellä hirviösaarella. Tässä tyylilajissa ei yleensä juonella hienostella, mutta nyt siitä ei ole syytä valittaa.

Pelihahmo voi antaa partnerilleen yksinkertaisia käskyjä, mutta surkean tekoälyn vuoksi systeemi ei toimi kunnolla. Älypähkinöiden ratkaisu vaatii usein hahmosta toiseen vaihtamista, mikä on kivaa vaihtelua veriselle hirviölahtaukselle.

Peli ei kuitenkaan näytä hyvältä edes PS4:lla ja Vitalla grafiikka on vieläkin rosoisempaa. Muiden laitteiden Revelations 2 julkaistiin episodi kerrallaan ja tämä 30 euron hintainen – eli aika kallis – Vita-versio kerralla kokonaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.