Tesoman henkirikos: Ketkä nuoret oleskelivat Pedros Pubin lähistöllä?

Poliisi on kiinnostunut näiden Pedros Pubin läheisyydessä liikkuneiden poikien henkilöllisyydestä. Heitä ei kuitenkaan epäillä rikoksesta. Sisä-Suomen poliisilaitos

Eriikka Hienola

Poliisi on jatkanut Tesoman henkirikoksen tutkintaa. Vuonna 1974 syntynyt mies löytyi 29. joulukuuta kuolleena kevyen liikenteen väylältä Tampereelta Tesoman valtatien varrelta.

Nyt poliisi on kiinnostunut nuorista, jotka oleskelivat Pedros Pubin läheisyydessä surmailtana, liikekeskuksessa kello 22 jälkeen ja ainakin 22.20 asti. Tämän jälkeen nuoret poistuivat valvontakameran kuvista. Poliisi ei epäile poikia rikoksesta, mutta haluaisi jututtaa heitä heidän mahdollisten havaintojen kartoittamiseksi.

Lukuisista vetoomuksista huolimatta alueella illan aikana liikkunut nuoriso ei ole katsonut tarpeelliseksi ilmoittautua kertoakseen havainnoistaan, poliisi kertoo.

Poliisi kaipaa edelleen vihjeitä alueella liikkuneista henkilöistä sähköpostiosoitteisiin pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai Keskitettytutkinta.Sisa-Suomi@poliisi.fi, tai virka-aikana puhelimeen 0503137391 tai lähimmälle poliisille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.