Raju kolari Oriveden ja Mäntän välillä – Kaksi loukkaantui vakavasti

Raju onnettomuus katkaisi kantatie 58:n Mäntän ja Oriveden välillä. Kiertotie kulkee Juupajoen keskustan kautta. Google Maps

Topi Nykänen

Kaksi ihmistä loukkaantui vakavasti ja lievästi kahden henkilöauton kolarissa Kantatie 58:lla Oriveden ja Mäntän välillä. Onnettomuus tapahtui noin kello 18.15 noin 10 kilometriä Oriveden keskustasta Mäntän suuntaan.

Potilaat kuljetetaan Tampereen yliopistolliseen sairaalaan saamaan hoitoa.

Alustavan arvion mukaan onnettomuus johtui siitä, että Juupajoen suunnasta tulleen auton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan. Sää on onnettomuuspaikalla erittäin huono, ja pelastuslaitos kehottaa nyt erityiseen varovaisuuteen liikenteessä.

Kantatie 58 on onnettomuuspaikalla yhä poikki. Pelastuslaitos ohjaa liikennettä, ja kiertotie kulkee Juupajoen keskustan kautta.

Esimerkiksi Pirkanmaalla ja Savossa on ollut tänään erittäin huono ajokeli. Keski-Suomessakin keli on ollut huono, mutta pahimmat sadealueet ja myräkät ovat kuitenkin kiertäneet maakunnan. Aamupäivän jälkeen pelastuslaitoksen tietoon on tullut vain yksi tieltä suistuminen Keski-Suomessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.