Diandra: Dynamiittii (Universal)

Vesa Rantama

Paikoilleen jämähtänyt Idols-formaatti ei ole viime vuosina juuri ilonaiheita tuottanut, mutta kilpailun vuonna 2012 voittanut taitava ja monipuolinen Diandra Flores on yksi niistä.

Kun Diandran monin tavoin lupaavasti alkanutta soolouraa tarkastelee albumimitassa, on vaikutelma masentava. Pitkäsoitot näyttävät entistä enemmän pelkiltä promootiotyökaluilta, yhdeltä syyltä muiden joukossa olla jatkuvasti esillä. Parin vuoden takainen Outta My Head oli hätäinen sekamelska englannin- ja suomenkielistä popjäämistöä.

Uusi Dynamiittii on sentään parempi, mutta sitä vaivaavat kolmen eri tuotantotiimin ristiriitaiset näkemykset artistista. Vain yksi tuottajista tajuaa hyödyntää artistin potentiaalia riittävän nokkelilla ja melodisilla kappaleilla. Jos mainion Paha poika -hitin yhdessä Diandran kanssa säveltänyt Sakke Aalto olisi tuottanut koko levyn, olisimme varmaan säästyneet kakkossinkku Onni oninKaija Koo -patetialta ja nimikappaleen väkinäiseltä EDM-työstöltä. Nyt albumin parhaaksi anniksi kuulijalle jää parin tulevaisuuden hitin bongaaminen – raikkaalla akustisella säestetyn päätösraidan Vielä vapaa aika radioaalloilla koittaa vielä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.