Nordea lopettaa kolme konttoria Keski-Suomessa

Nordea lopettaa useita konttoreitaan ja supistaa kassapalvelujaan. Anne Lius-Liimatainen

Jorma Rahkonen

Nordea karsii rajusti pankkikonttoreitaan Keski-Suomessa ja lopettaa osasta jäljelle jäävistä konttoreista kassapalvelun. Nykyisestä 11 konttorista kolme suljetaan.

Nordea yhdistää lokakuun alusta lukien Joutsan konttorin Vaajakosken konttoriin, Pihtiputaan konttorin Viitasaareen ja Karstulan konttorin Saarijärveen. Lisäksi asiakkaiden kassapalvelu päättyy vuoden vaihteessa Viitasaaren, Saarijärven, Laukaan, Vaajakosken ja Keuruun konttoreissa. Niissä on ensi vuoden alusta alkaen tarjolla neuvonta- ja asiantuntijapalveluita asiakkaille konttoreiden aukioloaikoina.

Asiakkaille tarjottavat kassapalvelut loppuvat ensi keväänä huhtikuun lopussa myös Jämsän, Äänekosken ja Pieksämäen konttoreissa.

– Panostamme toiminnassamme palveluihin, joita asiakkaamme suosivat. Asiakkaat hoitavat päivittäiset pankkiasiansa pääasiassa omatoimisesti verkon, puhelimen ja maksukorttien avulla ja haluavat konttorissa neuvontaa esimerkiksi säästämisessä ja laina-asioissa, Nordean Järvi-Suomen alueen aluejohtaja Mikko Pakarinen perustelee.

Konttoreiden yhteydessä sijaitsevat maksu- ja Otto-automaatit ovat asiakkaiden käytössä entiseen tapaan. Nordean asiakkaat voivat myös tallettaa rahaa TalletusOtto-automaateissa, joita on tällä hetkellä Jyväskylän seudulla kolme kappaletta.

Pankin mukaan muutoksen taustalla on se, että enää pari prosenttia asiakkaista käyttää konttoria päivittäiseen pankkiasiointiin kuten käteisen nostamiseen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.