Mario Golf World Tour Nintendo

Jarmo Pitkänen

Nintendon maskotti Mario on siviiliammatiltaan putkimies, mutta vuosien saatossa ansioluettelo on paisunut kunnioitettaviin mittoihin. Lääkärin ja puusepän lisäksi kokemusta on myös golfammattilaisen urasta, sillä kolopallopelisarja Mario Golf on ehtinyt viidenteen osaansa.

Nintendon värikäs näkemys golfista on erittäin viihdyttävä. Mariomaista otetta ei puutu: lyöntiesteiden poltto onnistuu tarvittaessa tulikukalla ja vesiesteiden ylitykseen voi pystyttää apurakenteita.

Loistava pelattavuus on Nintendon valttikortti, eikä World Tour petä odotuksia. Pelatessa on otettava suunnan ja lyönnin voimakkuuden lisäksi huomioon myös tuulen suunta. Säätilan lisäksi suoritukseen vaikuttaa valittu pelihahmo.

Vanhoille faneille monipuolinen lyöntituntuma on iloinen uutinen, sillä se mahdollistaa taitojen loputtoman hiomisen. Myös uudet pelaajat on otettu huomioon: automaattiasetuksella haasteita kohti siirrytään portaittain.

World Tour on loistava golfpeli, jota on hauska pelata. Kokonaisuudessaan vahvaa tuotosta voi suositella varauksetta kaikille urheilupelifaneille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.