Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Kuokkalan ja Kypärämäen kirjastot auki enää kaksi viikkoa

Kypärämäen kirjasto palvelee enää kaksi viikkoa. Marko Kauko

Päivi Kujala

Jyväskylän Kuokkalan ja Kypärämäen pienkirjastot ovat auki viimeisen kerran keskiviikkona 16. huhtikuuta. Kesällä alueita alkaa palvella kirjastoauto.

Kaupunginvaltuusto päätti kirjastojen lakkauttamisesta viime joulukuussa.

Osa kirjastojen aineistosta siirretään muihin toimipisteisiin ja osa myydään. Kummankin toimipisteen tiloissa järjestetään 22.–23.5. kirjamyynti.

Sulkeutuvista pienkirjastoista ei voi noutaa varattua aineistoa 2.4. alkaen, vaan noutopaikaksi muuttuu automaattisesti pääkirjasto. Varauksen noutopaikkaa on kuitenkin mahdollista vaihtaa ottamalla yhteyttä pääkirjastoon.

Lainattua aineistoa voi palauttaa 17.4. alkaen kirjaston kaikkiin muihin toimipisteisiin. Lisäksi käytössä ovat suljettujen kirjastojen palautusluukut. Kypärämäessä luukkuun voi viedä aineistoa 14.5. saakka. Kuokkalassa aineistoa voi palauttaa toimipisteen sisäovessa olevaan palautusluukkuun 2.–16.5. maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 10–15.

Jyväskylässä on tekeillä selvitykset kirjastopalvelujen sijoittamisesta monipalvelupisteiden yhteyteen viidellä alueella, Kuokkalassa, Huhtasuolla, Tikkakoskella, Säynätsalossa ja Korpilahdella.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut