Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Yksi häävillitys nousi nyt ylitse kaikkien muiden

Aamenen jälkeen halutaan nyt karkkia pöytään. Sami Saarenpää

Heli Paananen

Lauantaina Jyväskylän Paviljongissa käynnistyneille ja sunnuntaina jatkuville häämessuille odotetaan viikonlopun aikana pariatuhatta kävijää. Soile Niinikoski messut järjestävästä Elämystuotanto Oy:stä kertoi messujen tavoittelevan maakunnallista kävijäjoukkoa.

– Olen kolmatta kertaa järjestämässä messuja ja kävijämäärä on aika vakio ja suhteessa Keski-Suomessa naimisiin menevien parien määrään, hän sanoi.

Lauantaina messuhallissa liikkui tasainen ihmisvirta. Tarjolla oli häämuotia esittelevien näytösten ohella tietoiskuja liittyen muun muassa häämusiikin valintaan ja avioehtoon. Kyselykierros näytteilleasettajien keskuudessa osoitti häissä tänä päivänä tiettyjen muoti-ilmiöiden sijaan korostuvan persoonallisuuden.

Yksi trendi hääjuhlan tarjoiluista nousi kuitenkin selkeästi esiin.

– Karkkibuffetit ovat nyt sellainen in-juttu, Pia Pitkänen Askartelupuoti Piasta kertoi esitellen 50-luvun ja vintagen hengessä esille laitettuja pöytiä, joissa notkui makeaa suklaasta vaahtokarkkeihin.

Karkkibuffet löytyy myös kesäkuussa häitään viettävän karstulalaispariskunnan juhlista, joista lisää sunnuntain 19.1. painetussa Keskisuomalaisessa.

Häämessut jatkuvat lauantaina kello 16 saakka ja ovat avoinna sunnuntaina kello 12–16.

Lisätietoa tapahtumasta löytyy tapahtuman verkkosivuilta osoitteesta jyvaskylanhaamessut.fi.

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut