Krista Siegfrids selviytyi viisufinaaliin

Krista Siegfridsin näyttävä esitys sujui toisessa semifinaalissa niin hyvin, että tie vei lauantain finaaliin. Kuva kenraaliharjoituksesta. Sari Gustafsson/LEHTIKUVA

STT

Suomen edustaja Krista Siegfrids jatkaa euroviisufinaaliin kappaleellaan Marry Me.

- Fantastista. Olen sanaton. Kiitos kaikille, jotka tukivat minua. Nyt laitetaan koko Eurooppa ding dong, hän sanoi kuultuaan tuloksen.

Näyttävä esitys sujui hyvin. Lavalla nähtiin valtava hulmuava valkoinen huntu ja tulisuihkuja.

- Eurooppa sanoi tahdon, tviittasi Siegfrids heti tuloksen jälkeen.

Finaaliin menivät myös ennakkosuosikit Azerbaidzhan ja Norja sekä Unkari, Georgia, Romania, Islanti, Armenia, Malta ja Kreikka. Ennakkosuosikkina pidetty San Marino tippui.

Kreikan hulluttelukappale ilmaisesta alkoholista voi nousta ilmiöksi. Eläkeläis-henkinen viisu innoitti ainakin monet suomalaiset tviittaamaan.

Turkki on perumassa euroviisujen televisiolähetyksen Suomen esityksen lesbosuudelman takia, syyttää homojärjestö Kaos GL. Asiasta kertoo Gay Star News -sivusto. Krista Siegfrids suutelee esityksensä lopussa taustalaulajaansa Reetta Korhosta.

Sivuston mukaan Turkin virallinen tv-kanava TRT aikoi aiemmin lähettää euroviisut, vaikka Turkki ei ole tänä vuonna mukana. Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä The Voice.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.