Koruliikeryöstö Kuopiossa: auto vinkkinä ryöstäjien jäljille?

Muun muassa heijastinliiveihin ja rakennuskypäriin sonnustautuneet ryöstäjät olivat rikkoneet myyntivitriinejä ja vieneet koruja. Pohjois-Savon poliisilaitos

Eriikka Hienola

Poliisi etsii koruliikkeen Kuopiossa ryöstäneitä henkilöitä. Vinkkinä ryöstäjien jäljille on tumman värinen farmariauto, josta poliisi kaipaa vihjeitä ja havaintoja.

Huomattavan arvoisen saaliin vieneillä ryöstäjillä olleen farmariauton merkistä ei ole täyttä varmuutta, mutta ensitiedon mukaan auto olisi ollut Volvo tai Mercedes-Benz. Pakoauto on ollut pysäköitynä Kuopiossa Lapinlinnankadulla Kauppakeskus Aapelin kohdalla, kun ryöstö tehtiin keskiviikkona kello 18.25 aikaan.

Erään silminnäkijähavainnon mukaan auton takalasit olivat tummennetut ja auton rekisteritunnus suomalainen.

Koruliike Kauppakeskus Minnan Timanttiset-liikkeestä vietiin keskiviikkona suurehko määrä timanttisormuksia ja kultaketjuja liikkeen aukioloaikaan. Liikkeeseen oli tullut kaksi henkilöä tummissa vaatteissa, keltaisissa heijastinliiveissä ja kasvot peitettyinä. Toisella henkilöllä oli ollut keltainen ja toisella valkoinen rakennuskypärä päässään. Henkilöt olivat rikkoneet myyntivitriinejä ja vieneet koruja.

Ryöstäjät ovat mahdollisesti hylänneet käyttämänsä vaatteet ja kypärät pakoreitin varrella.

Auto oli poistunut ryöstön jälkeen Minna Canthin katua sataman suuntaan.

Havainnot autosta tai ryöstäjien käyttämistä vaatteista, keltaisista heijastinliiveistä ja rakennuskypäristä pyydetään ilmoittamaan Pohjois-Savon poliisille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.