Dawnguard

Johannes Valkola

Viime vuoden lopulla yleisönsä valloittanut The Elder Scrolls V: Skyrim oli poikkeuksellisen monipuolinen ja kunnianhimoinen fantasiaroolipeli. Ei siis ihan ensimmäisenä tulisi mieleen, että niinkin massiivinen ja sisältörikas teos tarvitsisi uutta pelattavaa.

Suosio on ollut kuitenkin aivan valtavaa, joten monet pelaajat ovat jo kolunneet annin loppuun. Heille Dawnguard täyttääkin tarkoituksensa, kun taas muiden ei kannata sijoittaa rahoja laajennukseen.

Skyrimin ensimmäinen lisäosa tuo mukanaan joukon uusia alueita, tehtäviä, vihollisia ja sivuhahmoja. Kaikki liittyvät ongelmitta osaksi emopeliä, jonka maailmaan uppoutuu ilolla.

Oleellisimpana uudistuksena Dawnguard sisältää vampyyreitä. Ne ovat joko ystävällisiä tai vastapuolella, ja pystyypä oman hahmoluokkansakin nyt vaihtamaan vampyyriksi. Verenimijöihin pureutuva tarina sisältää myös ilahduttavan paljon jännittäviä tapahtumia.

Dawnguard on takuuvarma, mutta jokseenkin yllätyksetön lisäosa. Se tarjoaa päättäväisesti enemmän sitä erinomaisen taidokasta ja elämyksellistä pelattavaa, josta Skyrimia kelpaakin arvostaa.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut