Jyväskylän Kesässä tänään: Teatteria lapsille, M.A Numminen ja flamencoa

20-vuotias Dixie Harlem esiintyy tänään Palokassa. Petri Kaikosuo

Jukka-Pekka Ronkainen

Jyväskylän Kesän tiistainen avaus tarjosi monenlaista ohjelmaa barokkimusiikista katuperformansseihin. Myös keskiviikon anti risteilee laidasta laitaan.

Mäki-Matin perhepuistossa polkaistaan käyntiin Lasten Kesä kello 14, kun perheen pienimpiä viihdyttävät Jaakko Kesäpoika ja Melli-Elli ilmaisella esityksellään. Kello 16 puistossa nähdään teatteriryhmä Pikkiriin näytelmä Kun äidistä tuli leijona. Liput maksavat kuusi euroa.

Kello 19 Palokan Pelimannitalolla on Dixie Harlemin konsertti, liput hintaan 18 euroa. Samaan aikaan kampuksen kentän Teltassa alkaa Susanna Haaviston, Anna-Mari Kähärän ja Lea Pekkalan konsertti. Liput 16-24 euroa.

Samalla kellonlyömällä heittäydytään kaupunginteatterissa flamencon vietäväksi (liput 32 ja 38 euroa) ja hämmästellään Kuokkalan kirkossa defunensemblen ja M.A. Nummisen yhteiskonserttia, jota saapuu vahvistamaan myös Pedro Hietanen (liput 20 euroa).

Säynätsalon kirkossa on tarjolla hieman rauhallisempaa menoa. Meditatiivinen runo- ja laulupolku: Maria sytyttää tulen rannalle -otsakkeella kulkeva tapahtuma alkaa kello 21 ja maksaa 18 euroa.

Päivän viimeisenä ohjelmanumerona on Palefacen ja Räjähtävän Nyrkin keikka Teltassa. Liput maksavat 16 ja 22 euroa. Konserttiin on 18 vuoden ikäraja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.