Jämsän lukiolaisten tanssista hurja netti-ilmiö – katso poikien video!

Shahin Doagu

Jämsän lukion pojat esittivät vanhojen tansseissa niinkin omaperäisen esityksen, että Youtubeen ladatusta videosta on tullut jonkin sortin nettihitti.

Esityksessä 30-40 hengen poikaporukka näyttää tanssitaitojaan mitä ihmeellisimmillä liikkeillä ja veivauksilla. Jämsän lukion liikunnanopettaja Antti Nurmi kertoo, että koulun vanhojentanssiperinteisiin on usean vuoden ajan kuulunut paritanssien lisäksi tyttöjen ja poikien omat esitykset.

Nurmen mukaan tänä vuonna poikien esitys poikkesi edellisvuoden esityksistä monellakin tapaa. Siinä missä omia tansseja on alettu harjoitella normaalisti muutamia viikkoja ennen h-hetkeä, starttasivat tänä vuonna parketeille suunnanneet pojat harjoitukset jo kolme-neljä kuukautta ennen varsinaista päivää.

- Se taitaa olla syy siihen, miksi poikien esityksestä tuli lopulta niin pitkä (yli 8 minuuttia). Yleensä esitykset ovat kestäneet kolmesta neljään minuuttiin, nykyään virkavapaalla oleva Nurmi sanoo.

Helmikuun lopussa Youtubeen ladattua videota poikien esityksestä oli katsottu keskiviikkoiltaan mennessä yli 86 000 kertaa. Samaan eivät ole todennäköisesti aiemmat Jämsän vanhat yltäneet.

Vanhojen tanssit tanssittiin helmikuun 17. päivä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.