Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Keskiviikon 4.1. elokuvt

Allan Quatermain ja kadonnut kultainen kaupunki: Richard Chamberlain. Nelonen klo 22.00. Nelonen

Marko Ahonen

1980-luvulla seikkailija Allan Quatermain (Richard Chamberlain) oli köyhän, todella köyhän miehen Indiana Jones. Allan Quatermain ja kadonnut kultainen kaupunki (Allan Quatermain and the Lost City of Gold, 1987) on kökkö halpisseikkailu.

Nelonen klo 22.00-00.05

Orpotyttö Ilona lähtee Kannakselta evakkomatkalle kohti Helsinkiä yhdessä karitsansa kanssa. Pikku Ilona ja hänen karitsansa (1957) on enemmän imelä kuin koskettava elokuva, mutta se ei ole Ilonaa esittävän Riitta Hämäläisen vika.

TV2 klo 12.55-14.25

Ensimmäinen Kummeli-elokuva Kummelistories (1995) on kovasti tv-sarjaa muistuttava sketsikokoelma. Kummelifanit saavat sitä, mitä kaipaavatkin, muut eivät saa mitään.

TV2 klo 22.05-23.35

Venäläinen draama Käki (Kukushka, 2002) sijoittuu Lappiin. Tarkka-ampuja Veikko (Ville Haapasalo) kohtaa pohjoisessa saamelaisen Annin (Anni-Kristiina Juuso). Anni hoivaa loukkaantunutta venäläistä sotilasta Ivania (Viktor Bychkov). Humaani elokuva antaa maisemien ja hiljaisuuden puhua. Joskus verkkaisuutta on liikaakin.

Yle Teema klo 21.45-23.25

Mekin tiedämme. Neljä ärsyttävää teiniä ajoi autolla miehen kuoliaaksi, dumppasi ruumiin mereen ja päätti pitää asian salassa. Koska tyylilaji on teinikauhu, tiedätte, mitä seuraavaksi tapahtuu. Tiedän mitä teit viime kesänä (I Know What You Did Last Summer, 1997) kulkee hyvin tuttuja latuja ilman kunnianhimoa. Jostakin syystä elokuva oli kuitenkin hitti.

TV5 klo 21.00-23.00

Kommentoi

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut