Steen1 - Jedin paluu

AKI LEHTI

MonspSteen1 palaa uutukaisella jedeilemään juurilleen. Edellisen levyn progehtava tahtilajeilla kikkailu on unohdettu ja tarjolla on puhdasta perusräppiä. Pääpaino ei ole tällä kertaa maailman monimutkaisimmissa biiteissä eikä livebändimeiningissä, vaan rehellisessä riimittelyssä ja Steenin levy levyltä parantuvassa flowssa.

Fiilikseltään levy vertautuu Steenin tuotannossa Salaliittoteoria-debyyttiin, vaikka ihan niin synkissä maailmanlopun meiningeissä ei liikuta. Vierailijoita uutukaisella on Palefacesta Pyhimykseen. Koko levyn kovin veto taitaa olla 1000 Mikkiä, jolla vierailee vaikka puhelinluetteloa läpi räpätessään uskottava Petos. Jedin paluu on kasa hyviä biisejä ilman sen kummempaa punaista lankaa.

Steenillä on tapana änkeä jokaiselle levylleen yksi räyhäävä punkbiisi. Tällä kertaa sen nimi on Rikollinen ja se on ihan yhtä huono kuin aiemmatkin. Vaikka Steen huutaa osaakin, niin tästä tulee lähinnä hc:ta esittämään alkanut, liian pitkään Express-bussissa ilman vessataukoa istunut Pelle Miljoona.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.