Saurus - Elossa

LASSI MUSTONEN

MonspTuottaja Pik3n ja räppäri Kesken muodostama Saurus on espoolainen hip hop -yhtye. Elossa on heidän viides albuminsa. Itseironisesta nimestään huolimatta MC Kesken vaikuttaa lyriikoidensa perusteella huumorintajuttomalta kaverilta. Bailauksesta, juomisesta ja laimeasta uhoamisesta nauttivan artistin on vaikea saada kuuntelija kiinnostumaan musiikistaan. Aivan kuin nämä säkeet olisi kuultu liian monta kertaa, liian monen artistin esittäminä.

Pienen piristyksen levylle antaa Jontin, Jodarokin ja Stepan vierailubiisillä UFO. Tämä kappale on mielenkiinnoltaan taattua Uuden ajan avaruususkonto -kokoonpanon materiaalia. Pois edestä on Solosen ja Kosolan avustamana kelpo tavaraa, vaikka onkin pelkkä punchline-biisi.

MC Kesken omaa pinnalla olevista artisteista poikkeuksellisen tylsän ulosannin eikä äänikään kaikessa kitinässään ole kovin kaksinen. Myös Piken tyyli tuotanto-osastolla on hakusessa. Biitit kuulostavat muovisilta ja sämplet ovat liian tuttuja ja kulutettu puhki kymmenen edeltäjän toimesta.

Saurus tänään Jyväskylän Paviljongin RSC Livessä kello 17.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.