Constantine - Divine Design

PETJA SAVOILA

Palokka RecordsJyväskylän tuorein metallilupaus on nimeltään Constantine ja mätön lajina progressiivinen heavy metal. Viisikon debyyttialbumi Divine Design nousi viikolla 43 Imperiumin viikon levyksi ja meteli.netin metallilatausten kärkisijalle, joten jonkinlaista kuplintaa pinnan alla äänite näyttää saaneen aikaan.

Inhottaa olla jälleen se, joka tuomitsee profeetan omalla maallaan, mutta aivan joka sektorilla Divine Design ei äimistyttänyt.

Kimeä-äänisellä laulaja Lassi Vääräsellä riittää palkeita vaikka minkälaiseen hevi-eepostulkintaan, siitä ei ole epäilystäkään. Harmi vain, että laulumelodiat eivät ole saaneet hellien sävellyskäsien huomaa niin kuin kielisoittimet.

Vääräsen mouruaminen on ajoittain valitettavan päämäärätöntä. Kun kyse on kuitenkin hevistä, soisi että valokeilassa komeileva laulu koukuttaisi kuin teuraskoukkumurhaaja.

Kitara- ja etenkin basso-osastolta on sen sijaan vain hyvää kerrottavaa. Soitto tuo mieleen Iron Maidenin rikkaat riffimatot. Sooloissa on iskevää rivakkuutta ja välillä maltetaan myös fiilistellä.

Bassottelussa on mainiota pomppua ja paikoin nelikielinen jopa johtaa koko melodiaosastoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.