Kiitos, että olet tilaajamme! Olet mukana turvaamassa laadukkaan journalismin tulevaisuutta ja saat parasta keskisuomalaista uutispalvelua.

Hylätty agentti jahtaa totuutta

Taas kertyy digiboksin kovalevylle lisää katsottavaa. Toiminnallinen rikosdraamasarja Burn Notice jatkuu uusin jaksoin. Burn Notice tuskin jää tv-historiaan, mutta sen seurassa viihtyy väkisinkin.

Agentti Michael Westen ( Jeffrey Donovan) oli pitkään hallituksen salainen agentti, joka yllättäen hylättiin kentälle selityksiä antamatta. Westen palasi aurinkoisiin kotimaisemiinsa Miamiin ja ryhtyi ottamaan selvää siitä, kuka hänet petti ja miksi.

Ansaitakseen elantonsa Westen tekee melkein mitä tahansa hanttihommia. Päähenkilöä avustavat entinen tyttöystävä Fiona ( Gabrielle Anwar) ja vanha hyvä kaveri Sam ( Bruce Campbell).

Burn Notice MTV3 klo 23.35

Lukuisissa luontosarjoissa esiintynyt australialainen Steve Irwin tunnetaan myös nimellä Krokotiilimies. Tai tunnettiin, sillä mies kuoli Isolla Valliriutalla syyskuussa 2006 isokeihäsrauskun pistokseen. Irwinin nimikkosarja Krokotiilimies alkaa tänään JIMillä.

Sarja sijoittuu australialaiseen eläintarhaan, jota Steve Irwin johti päivätyökseen. Myös vaimo Terri työskentelee samassa eläintarhassa. Ensimmäinen jakson dramaattinen huippukohta on hengenvaarallisen myrkkykäärmeen purema.

Luontoa ja eläimiä rakastanut Steve Irwin puhuu vahvalla aussiaksentilla ja vaikuttaa muutenkin karskin australialaismiehen prototyypiltä.

Krokotiilimies JIM klo 20.00

Pitäisikö elintarvikkeiden lisäaineista huolestua? Tieto terveysriskeistä on johtanut siihen, että ihmiset pitävät kaikkia E-alkuisia aineita terveydelle haitallisina.

Kulinaristi ja maailmanmatkaaja Stefan Gates lähtee tutkimaan lisäaineiden maailmaa BBC:n dokumentissa. Mies aikoo selvittää, ovatko kaikki lisäaineet oikeasti niin haitallisia kuin väitetään. Matkan varrella on tavoitteena maistaa mahdollisimman monta E-ainetta.

Matkan aikana selviää, että moni ihmiselle tärkeä asia, kuten hengittäminen, ei olisi mahdollista E-aineita. Kolmiosaisen dokumenttisarjan ensimmäisessä osassa paneudutaan ruokien väreihin.

Lisäaineet vaikuttavat paitsi väreihin myös makuihin. Stefan muun muassa yrittää lisäaineiden avulla saada lapset syömään vihanneksensa.

Prisma: Lisäaineet lautasellamme TV1 klo 19.00

Espanjalaisdraama Francon aika - näin sen koimme on jäänyt monilta huomaamatta laadukkuudestaan ja viihdyttävyydestään huolimatta. Epäilen, että siitä saadaan syyttää sarjan tylsää ja epämääräistä nimeä.

Kyseinen Franco on Francisco Franco, joka toimi Espanjan diktaattorina vuosina 1939-75. Francon aika ei kuitenkaan ole poliittinen sarja. Siinä on seurattu tavallisten ihmisten elämää Madridin kuvitteellisessa San Genaron kaupunginosassa.

Viimeksi nähdyssä sarjan 154. jaksossa Franco kuoli. Tämä tapahtui 20. marraskuuta 1975. Siksi sarja vaihtaa nimensä muotoon Francon jälkeen - Alcantaran perhe. Tulossa on ensimmäinen joulu ilman Francoa. Mutta onko mikään oleellinen oikeastaan muuttunut?

Francon jälkeen - Alcantaran perhe Yle Teema klo 19.00

Kommentoi

Mainos: Keskisuomalainen

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut