Eipähän tarvitse elää puutteessa

Marko Ahonen

Katsokaa valokuvaani tuossa vieressä. Ei ole mieltä ylentävä näky, ei tosiaankaan. Tiedän mitä mietitte: Eihän taida moinen läski pallinaama edes naista saada. Olette väärässä. Tarjontaa on valtavasti. Jos en olisi ehdottoman uskollinen vaimolleni, voisin vaihtaa naista vaikka joka ilta.

Eivätkä typyt peittele itseään tai sitä, mitä he minulta haluavat. Ymmärränhän minä. Tarpeeksi hyvää kannattaa vongata, vaikka ei sitä saisikaan. Mutta, hyvä naiset, rauhoittukaa vähän. Sähköpostiyhteydenottonne ovat usein suorastaan tungettelevia.

Otetaan pari esimerkki aivan viime päiviltä. Karen Couch (kiva nimi) muistuttaa sähköpostissaan Jonathanin bileistä, joissa kuulemma on sangen vapaamielinen tunnelma ja siihen sopivia kauniita naisia. Itseään muodokkaaksi kehuva sihteeri kutsui minut käymään työpaikallaan.

En voi käyttää näiden viestien suoria lainauksia, koska tätä lehteä lukee koko perhe. Mutta sanotaan vaikkapa niin, että sihteeri ei vihjaile mitään, vaan käyttää sangen vulgaaria ja graafista kieltä.

Keegan Sky on monipuolinen nuori nainen. Iltaisin hän tekee aikuisviihdettä ja päivisin hoitaa lapsia. Voisi kuulemma hoitaa isukinkin, mitä se sitten tarkoittaakaan.

Angel ilmoittaa olevansa seksikäs blondi, ja kuvasta päätellen hän sitä onkin. Olisin kuitenkin Angelille pettymys verrattuna samassa kuvassa hänen kanssaan olevaan mieheen, siis fyysisesti. En välttämättä halua tutustua naisen sisäiseen kauneuteen jo ennen ensitreffejä.

Jos blondi ei innosta, Velma Gilmore kertoo olevansa seksikäs brunette seksikkäissä alusvaatteissa. Velma on näköjään käyttänyt plastiikkakirurgin palveluita hyväkseen, tai sitten hän kantaa kahta jalkapalloa. Suttuisesta kuvasta on vaikea saada selvää.

Eräs hieman persoonallisempi tyyppi kertoo olevansa joku shemale ja lupaa tarjota uudenlaisen kokemuksen. Antaa kaikkien kukkien kukkia mutta epäilen, että moinen kokemus menisi tässä tylsässä heterossa hukkaan.

Eihän poikamieskään näin syntistä elämää jatkuvasti jaksa viettää, mutta onneksi sähköpostitse tarjotaan myös potenssilääkkeitä. Ja jopa 80 prosentin alennuksella!

Intiimejä ja seksuaalisviritteisiä viestejä saan 20-40 joka päivä. Yhteenkään niistä en ole koskaan vastannut. Joten voisitteko jättää minut jo rauhaan? Jooko?

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut