Humoristinen mies etsii naisseuraa

Juho Hämäläinen

Mihin tämä maailma on mennyt? Miehet on kuohittu, heiltä on riistetty kaikki oikeudet elää tasapainoista ja rikasta elämää. Ei tietoakaan kukkulan kuninkaasta, saati edes kanalan kukosta.

Ei riitä, että femakkoämmät hyppivät nenälle, kun vielä omasta sukupuolestakin löytyy heitä myötäileviä liberaaleja nynnyjä ja kapeaharteisia humanistihinttapuleja.

Mies ei saa enää olla mies!

KYLLÄ ENNEN oli kaikki paremmin! Akat tiesivät paikkansa ravintoketjussa, joka oli nyrkin ja hellan välissä. Se nyt vaan on niin, että miehet ovat älykkäämpiä, voimakkaampia ja johtajaominaisuuksiltaan ylivertaisia. Miehillä on kaikki isompaa, aivot mukaan lukien.

Silloin olivat arvot kohdallaan, kun nainen ei saanut mennä Suomessa yksin ravintolaan. Tai jos meni, niin huoraksihan moista heti epäiltiin.

Entäpä tämä nykyajan muoti? Naiset pukeutuvat housuihin! Siis miesten vaatteisiin! Kaikille ämmille hame ja korkokengät ja sassiin! Pitäähän naisen naiselta näyttää!

Hävyttömintä on se, että kekkosena meillä on nykyään nainen! Joka on vielä kuulemma puuhannut sen Setan kanssa jotakin. Tyypillistä! Onneksi valtaoikeuksia on karsittu, ettei Suomen maine ihan täysin mene. Pääministerinä sentään on kunnon mies.

MIEHET OVAT KAIKESSA tärkeässä parempia. NHL. Formulat. MM-ralli. Mäkihyppy. Akankannon MM-kisat.

Se on kyllä nöyryyttävää, että suomalaiset naiset pesevät miehet maailmalla jalkapallossa. Mutta eihän akkojen sporttipuuhastelu mitään oikeaa urheilua ole.

Eikä heitä kyllä historiankirjoistakaan löydy, jos listataan suuria sotapäälliköitä. Hitler, Stalin, Mao, Napoleon, Aleksanteri Suuri, Julius Caesar... Montako naista tuossa on, häh?

...

- Mitä sanoit, äiti?

- Ei kun tässä vaan nettiin kirjoitan yhtä humoristista juttua, deittipalstalle.

- No joo, joo, pesen kädet ennen kuin tulen syömään.

Vielä kun pääsisi Audin rattiin.

Kirjoittaja on Keskisuomalaisen verkkotuottaja.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Mistä tänään puhutaan?

Uutiskirjeen tilaajana saat joka päivä toimituksen valitsemat kärkiuutiset - tilaa nyt!

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut